چگونه ویزای فرانسه بگیریم؟

فرانسه یکی از زیباترین کشورهای اروپای غربی و یکی از اعضای پیمان شینگن است که به دلیل برخورداری از جاذبه های هنری، طبیعی و... یکی از اصلی ترین مقصدهای گردشگران محسوب می گردد.

چگونه ویزای فرانسه بگیریم؟

فرانسه یکی از چهار کشور دارنده بیشترین میراث دنیای یونسکو در دنیا و یکی از سه کشوری دارنده سواحل در دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس است. همچنین، جاهای دیدنی فرانسه مانند موزه لوور، برج ایفل و... این کشور را به یکی از محبوب ترین مقصدهای گردشگران خارجی تبدیل نموده اند؛ به طوری که سالانه بیش از 83 میلیون گردشگر به فرانسه سفر می نمایند.

اگر شما نیز قصد سفر به فرانسه را دارید، در خبرنگاران می توانید بهترین و ارزان ترین تور فرانسه را در بازه زمانی مورد نظر خود جستجو نموده و تور دلخواهتان را از میان ده ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید.

البته فرانسه از سال 1997 میلادی به عضویت پیمان شینگن در آمده و از این رو، کلیه گردشگرانی که قصد سفر به این کشور را دارند ملزم به دریافت ویزای شینگن پیش از سفر هستند. در این رابطه، موناکو با وجود اینکه در خاک فرانسه - ناحیه جنوب این کشور - قرار گرفته است، از قانون ویزای شینگن مستثنی است.

ویزای فرانسه توضیح خدمات
انواع ویزا توریستی، تجاری، پزشکی، فرهنگی، مقامات رسمی، تحصیلی، ازدواج، ترانزیت، بچه ها، نخبگان
مراحل صدور ویزا به وسیله کارگزار
وقت سفارت دارد
مصاحبه و انگشت نگاری دارد
مدارک لازم برای صدور ویزا مدارک شناسایی، اقتصادی و...
مدت زمان لازم برای صدور ویزا دو هفته
سفارت/ کنسولگری دارد

انواع ویزاهای فرانسه

در سال های اخیر کشور فرانسه، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را به صورت ویزاهای بلند مدت و کوتاه مدت به متقاضیان ورود به خاک کشور فرانسه ارائه می دهد. برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی (به استثنای بچه ها زیر 12 سال) الزامی است و مصاحبه انجام می گردد. البته به جز ویزای توریستی این کشور بر اساس هدف سفر انواع مختلفی از ویزاها را معین نموده است.

  • ویزای شینگن توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای فرهنگی ویژه هنرمندان و ورزشکاران
  • ویزای مقامات رسمی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ازدواج با شهروندان فرانسوی
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی
  • ویزای بچه ها (به منظور سهولت رفت و آمد بچه ها زیر سنت قانونی که یکی از والدین آن ها در کشور دیگری ساکن است)
  • ویزای نخبگان

مراحل درخواست ویزا

اولین مرحله برای درخواست ویزا هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می توان از بخش ویزا سفارت فرانسه یا به وسیله وب سایت سفارت تهیه کرد. اگر خانوادگی سفر می کنید، برای هرکدام از اعضا باید فرم جداگانه ای پر گردد . پس از تکمیل مدارک نوبت به دریافت زمان مصاحبه می رسد. در تاریخ معین شده متقاضی باید نسخه چاپ شده صفحه مورد نظر را به همراه سایر مدارک به همراه داشته باشد .

نکته: اخذ ویزای توریستی کشور فرانسه با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی باید کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت؛ زیرا بعضی افراد با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را دارند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی فرانسه

  • فرم درخواست ویزا (دانلود رایگان): فرم درخواست ویزا کوتاه مدت برای فرانسه که باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تکمیل گردد (لیست مترجمان مورد تائید سفارت فرانسه در ایران).
  • دو قطعه عکس رنگی: دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • اصل گذرنامه متقاضی به همراه کپی: اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از خاتمه اعتبار ویزا درخواستی بوده و دارای حداقل 2 صفحه مهر نخورده باشد.
  • کپی ویزا شینگن قبلی: فتوکپی کلیه ویزاهای شینگن که تاکنون دریافت نموده اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.
  • شناسنامه: اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه ها
  • اسناد وضع اجتماعی حرفه ای و تمکن اقتصادی

الف) کارمندان: قرارداد کار، صورتحساب بانکی شش ماه گذشته، رضایت نامه کارفرما مبنی بر خروج متقاضی، مفاصا حساب اقتصادیاتی

ب) برای تجار و بنگاه داران: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت ها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی.

ج) مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، صورتحساب گردش حساب بانکی 6 ماهه، مفاصا حساب اقتصادیاتی.

د) بازنشستگان: فیش حقوق بازنشستگی 6 ماه گذشته.

ه) برای بچه ها و دانشجویان: گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین، اسناد هویتی، تمکن اقتصادی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تأمین می نماید، اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می نماید، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه

  • واچر هتل (در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان اقتصادی تأمین هزینه ها به اندازه 120 یورو در روز را ارائه دهد)
  • بلیط هواپیما (رفت و برگشت)
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ مبنی بر پوشش هزینه های احتاقتصادی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل 30,000 یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند. (دارنده ویزا کثیرالسفر موظف به ارائه بیمه نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود اوست).
  • نامه ای که در آن کاملا هدف از سفر به فرانسه ذکر شده است.

نکته:

1) در بعضی موارد مانند ویزای شینگن توریستی، ویزای تجاری، ویزای فرهنگی و مقام های رسمی از متقاضی درخواست می گردد تا برگه دعوتنامه را نیز به همراه سایر مدارک ارائه کند.

2) مطابق اطلاعیه جدید سفارت فرانسه، از تاریخ 18 جولای سال 2017 جمع آوری پرونده های تقاضای ویزای فرانسه، اطلاعات بیومتریک و معین وقت به وسیله کارگزار سفارت انجام می گردد. این پیشخوان ویزا مورد تائید سفارت فرانسه بوده و توسط شخص سفیر افتتاح شده است.

هزینه و زمان اخذ ویزای توریستی فرانسه

آنالیز اولیه مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته ای بیشتر نیز زمان نیاز باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت درخواست متقاضی معین می گردد.

هزینه صدور ویزا بر اساس گروه های سنی متغیر است:

  • بچه ها صفر تا 6 سال: رایگان
  • بچه ها 6 تا 12 سال: 35 یورو
  • افراد بالای 12 سال: 60 یورو

البته مبلغ 25 یورو به ازای هر نفر برای آنالیز مدارک نیز دریافت می گردد.

سفارت فرانسه در ایران

  • نشانی: خیابان نوفل لوشاتو، شماره 66-64
  • تلفن: 64094000 ۔ 021
  • نمابر: 3-64094092
  • وب سایت سفارت: www.ambafrance-ir.org
منبع: کجارو / ir.ambafrance.org / vfsglobal.com / schengenvisainfo.com
انتشار: بروزرسانی: 25 شهریور 1398 شناسه مطلب: 1132

به "چگونه ویزای فرانسه بگیریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه ویزای فرانسه بگیریم؟"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید